Frokostordning København: En grønnere og smartere løsning med DABBA

10 oktober 2024 Linnea Jensen

editorial

I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til at forberede en sund og nærende frokost. For virksomheder i København, der ønsker at tilbyde deres ansatte en lækker og miljøvenlig frokostoplevelse, er en frokostordning København en attraktiv løsning. Med DABBA får virksomhederne ikke bare en løsning, der er nem at implementere og tilpasse, men som også går hånd i hånd med bæredygtighed og mindsket madspild.

Hvad er en frokostordning?

En frokostordning er en service, der leverer færdiglavet frokost til virksomheder eller organisationer. Traditionelt set kan disse frokoster ofte tage form af en buffet, hvor ansatte selv overtager ansvaret for at anrette deres måltid. Men denne konventionelle tilgang kommer med udfordringer såsom overforbrug og madspild, fordi det er svært at forudsige det nøjagtige forbrug. DABBA tilbyder en innovativ løsning på disse problemer, som både er god for miljøet og de ansattes smagsløg.

Bæredygtighed og Mindre Madspild

I en tid, hvor bæredygtighed vinder større og større indpas i virksomheders værdigrundlag, skinner DABBAs frokostordning igennem med sit zero waste-koncept. DABBA leverer frokost i genanvendelige tiffin madkasser, der kan bruges igen og igen. Dette initiativ er ikke blot godt for planeten, men viser også DABBAs engagement i en grønnere fremtid. Denne praksis mindsker også madspild markant hele 31% sammenlignet med den traditionelle buffetordning.

Personliggjort Og Varieret Menu

DABBAs frokostordning tilbyder en varieret menu med et minimum af 9 forskellige retter hver dag, hvilket garanterer, at den enkelte medarbejder kan nyde en frokost, der matcher deres personlige præferencer og kostbehov. Disse retter omtænkes dagligt, så de tilpasses sæsonens skiftende råvarer og sikrer et økologisk fokus, varierende mellem 30-60%. Det understøtter ikke kun en sund livsstil, men stimulerer også smagsløgene med nye og spændende retter.

Frokostordning København

Nem Bestilling og Miljøvenlig Levering

Med DABBA er det nemt at bestille og tilrettelægge virksomhedens frokostbehov. En enkel proces sikrer, at du kan foretage ændringer i din bestilling med kun 24 timers varsel. Leveringen er ikke alene pålidelig og til tiden, men den foregår også med zero emission transport typisk ved brug af cykler, hvilket reducerer din virksomheds CO2-aftryk og undgår de forsinkelser, der kan opstå i den københavnske trafik.

Tilpasning Til Virksomhedens Behov

DABBA tilbyder ikke kun frokostordninger, men også et bredt udvalg af tilkøbsmuligheder, heriblandt mødeforplejning og muligheden for privatkøb. Dette giver virksomheder fleksibilitet til at tilpasse deres ordning, så den passer til en hvilken som helst anledning. Desuden forenkler et samlet fakturasystem regnskabsprocessen, hvilket giver en klar oversigt over virksomhedens forbrug og præferencer.

I sidste ende er mad mere end blot næring det er en oplevelse og en vigtig del af hverdagen på arbejdspladsen. At vælge en frokostordning som DABBA betyder ikke blot, at man tager et ståsted for miljøet og reducerer madspild. Det er ligeledes et udtryk for omsorg for medarbejderne ved at tilbyde dem en mangfoldig og sund frokost hver dag. Med fokus på økologi og friske råvarer, lever DABBA en frokostoplevelse, der kan gøre pausen til dagens højdepunkt.

For mere information og for at indgå i en frokostordning, der markerer en forskel, besøg (https://foodfamilygroup.dk/dabba/). Gør et skridt mod et mere bæredygtigt arbejdsmiljø, mens du nyder en lækker og varieret frokost leveret direkte til døren af DABBA.

Flere Nyheder